INSPIRATIE

Werk met liefde

Werk met liefde

Oratie Aukje Nauta. Op 1 januari 2018 werd Aukje Nauta benoemd tot hoogleraar 'enhancing individuals in a dynamic work context'. In deze oratie pleit zij voor een mensgerichte benadering in organisaties.  

Esther Perel

Esther Perel

Intermenselijke relaties. Esther Perel vertelt in deze uitzending van Zomergasten over de ingewikkeldheden in relaties tussen liefdepartners. Daar waar mensen zijn spelen relaties, dus ook in organisaties. De dynamiek die Esther Perel beschrijft is vergelijkbaar. Hier...

Donut economie

Donut economie

Kate Raworth. In deze TED Talk vertelt Kate Raworth, econoom, over het door haar ontwikkelde model 'de donut economie'. Een alternatief en innovatief economisch model voor de 21e eeuw.  

Sterke Boeddhistische vrouwen

Sterke Boeddhistische vrouwen

Tsultrim Allione. In dit artikel vertelt lama Tsultrim Allione hoe vrouwelijke kopstukken binnen het boeddhisme omgaan met de vraagstukken in dit tijdperk van verandering. Zij zegt daarbij ook dat vrouwen de wereld iets anders te bieden hebben dan mannen. Lees het...

Brene Brown

Brene Brown

De kracht van kwetsbaarheid. Inmiddels is deze TED Talk van Brené Brown over de kracht van kwetsbaarheid een klassieker. De boodschap is nog altijd even krachtig én van toepassing.  

wil jij ons beter leren kennen?

© The Feminine Way 2019 | Privacy StatementAlgemene voorwaarden