Wat doen wij

Wat doen wij

Wij werken niet met een vaste methode of aanpak omdat elke situatie, elke vraag anders is. Wel hebben wij een manier van kijken en begeleiden die geïnspireerd is door systemisch werken, lean coaching, emotiecoaching, natural performership, theory U en de taoïstische wijsheid omtrent mannelijke en vrouwelijke energie.

Daarnaast vergeten wij nooit te kijken naar de context waarbinnen een vraag of probleem zich voordoet. Die is erg belangrijk om tot de juiste aanpak voor verandering te komen.

Om een indruk te krijgen welke elementen onderdeel kunnen zijn van onze aanpak worden onderstaand een aantal mogelijkheden genoemd.

Individuele begeleiding

Jouw vraagpunt staat centraal en wordt begeleid naar het inzicht waardoor jij de keuze kunt maken die nodig is. Alignment hoofd-hart-buik door je innerlijke navigatie te ontwikkelen.

Trainingen

Maatwerk en incompany. Geen standaard programma, maar aangepast aan wat nodig is en steeds gericht op duurzame verandering.

Lezingen

De kracht van vrouw zijn en de kracht van natuurlijk zijn, de kracht van je eigen interne navigatie-systeem. Invloed van levensfases.

Inspiratie events

Met elkaar ontdekken wat je eigen kracht is, zowel op individueel als groepsniveau.

 

wil jij ons beter leren kennen?

© The Feminine Way 2019 | Privacy StatementAlgemene voorwaarden